AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar alanda bulunmak

Kahve falında dar alanda bulunmak

Kahve falında dar alanda bulunmak dünyasının iyileşmesine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine inanılır.

Kahve falında dar alanda bulunmak gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Kahve falında dar alanda bulunmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanlık alanda bulunmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında dar alan görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar alandan geçmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, işlerinin yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dar alanda namaz kılmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir alandan geçmek borçların kolaylıkla kapanacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dar bir yerde bulunmak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında savaş alanında olduğunu görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir