AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar banyo görmek

Kahve falında dar banyo görmek

Kahve falında dar banyo görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, ayrıcalık elde edeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ona yardımcı olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet eder.

Kahve falında dar banyo gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Kahve falında dar banyo görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar mezar görmek dertlerin biteceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında dar bir pencere görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına yorulur.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Kahve falında dar bir delikten geçmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar ayakkabı görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini dar ağacında görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir