AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar ayakkabı görmek

Kahve falında dar ayakkabı görmek

Kahve falında dar ayakkabı görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında dar ayakkabı gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Kahve falında dar ayakkabı giymek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar ayakkabı görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işarettir.

Kahve falında dar bir yere girmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Kahve falında dar bir ev görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar ceket giymek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında dar yerlerden çıkmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dar yerde olmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında dar geçitten geçmek yeni bir makama sahip olunacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir