AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar mezar görmek

Kahve falında dar mezar görmek

Kahve falında dar mezar görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, üzerinde kafa yoracağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dar mezar gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında dar mezar görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar yoldan geçmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında dar merdivenden çıktığını görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında dar yerden geçememek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar elbise görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dar kapı görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar altın yüzük takmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir