AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini dar ağacında görmek

Kahve falında kendini dar ağacında görmek

Kahve falında kendini dar ağacında görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini dar ağacında gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Kahve falında kendini dar ağacında görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına rivayet eder.

Kahve falında dar ağacında olmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun dar yol görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar elbise görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak yarınlarına inanacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine alamet eder.

Kahve falında dar beyaz elbise giymek az da olsa feraha çıkılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine işarettir.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, zararını tamamen kapatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir