AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir asansöre binmek

Kahve falında dar bir asansöre binmek

Kahve falında dar bir asansöre binmek sıkıntılarını çözeceğine, parasının ve malının da artacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir asansöre binmek gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Kahve falında dar bir asansöre binmek dertlerin başlayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dar asansör görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dar asansörde kalmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir arabaya binmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli asansöre binmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında otelde asansöre binmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk asansöre binmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık asansöre binmek işlerin düzeleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir