AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar asansör görmek

Kahve falında dar asansör görmek

Kahve falında dar asansör görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında dar asansör gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuza sıkıca bağlı kalma isteğiniz dikkate almanız gereken net fırsatları veya seçenekleri görmenizi ya da değerlendirmenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında dar bir asansöre binmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, iyi kısmetleri olacağına işarettir.

Kahve falında dar asansörde kalmak işlerinin günden güne bozulacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında dar asansör görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar yoldan geçmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulur.

Kahve falında dar bir camdan geçmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dar yer görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar yollardan geçmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir