AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulak alan görmek

Kahve falında sulak alan görmek

Kahve falında sulak alan görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulak alan gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sulak alan görmek başarılarını ispat edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında sulak arazi görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulak tarla görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Kahve falında sulak yerler görmek hem çok mutlu olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sulak çayır görmek insan sevindireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulak yer görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık alanda yıkanmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında otlak alan görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir