AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alan birilerini görmek

Kahve falında abdest alan birilerini görmek

Kahve falında abdest alan birilerini görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında abdest alan birilerini gördüyseniz:

  • Bazı tkimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında abdest alan birilerini görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işarettir.

Kahve falında abdest alanı görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında abdest alan kişi görmek çaresiz durumlarda kalacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alan adamlar görmek güzel bir hayat geçireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulur.

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest alana su dökmek bankadaki hesabının kabaracağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alan kişiler görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir