AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel kumaş görmek

Kahve falında dantel kumaş görmek

Kahve falında dantel kumaş görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sorunlarının birken beş olacağına işarettir.

Kahve falında dantel kumaş gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında dantelli kumaş görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantel kumaş görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında rengarenk kumaş görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaşlar görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kadife kumaş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, düşmanlarla beraber oturmaya inanılır.

Kahve falında kalın kumaş görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında renkli kumaşlar görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kazancın katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kumaş almak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir