AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kumaşlar görmek

Kahve falında renkli kumaşlar görmek

Kahve falında renkli kumaşlar görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kendi işini kuracağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında renkli kumaşlar gördüyseniz:

  • Daha fazla dışarı çıkmanın ya da sizi cezbeden şeylerle vakit geçirmenin değişik faydalarını görebilirsiniz.

Kahve falında turuncu renk kumaş görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kumaşlar görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renk kumaş görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri renk kumaş görmek yüzüne kan geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mor renk kumaş görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk kumaş görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir