AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kumaşlar görmek

Kahve falında beyaz kumaşlar görmek

Kahve falında beyaz kumaşlar görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kumaşlar gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon giymek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kumaş kesmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz kumaş görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kumaşlar görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kumaş görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş almak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir