AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kumaş almak

Kahve falında birinden kumaş almak

Kahve falında birinden kumaş almak acılarını ve kederlerini içine atacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında birinden kumaş almak gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında kumaş topları görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölüye kumaş vermek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kumaş dükkanı görmek yolunun hep açık olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında parlak kumaş görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kumaş ölçmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kime danışacağını bilemez olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek korkularının sona ereceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında kumaş hediye almak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kumaş görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir