AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kumaş görmek

Kahve falında kalın kumaş görmek

Kahve falında kalın kumaş görmek gün yüzü görmeyeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kalın kumaş gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında kalın kumaş görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın bilezik görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında kalın bir kitap görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın altın kolye görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük kalın yılan görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalettir.

Kahve falında kalın tuz görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir