AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana postu görmek

Kahve falında dana postu görmek

Kahve falında dana postu görmek imkânlarını kaybedeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dana postu gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında dana postu görmek iyi şartlara kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kurt postu görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek postu görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri post görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında keçi postu görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında koyun postu yüzmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında domuz postu görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir