AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt postu görmek

Kahve falında kurt postu görmek

Kahve falında kurt postu görmek tecrübelerini aktaracağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında kurt postu gördüyseniz:

  • Varsa eşiniz veya sevdiğiniz ile aranızı daha yeni düzeltmişken olumsuz gelişmelere izin vermemelisiniz.

Kahve falında kurt postu görmek doğru işler yapacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan postu görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz koyun postu görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri post görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında deve postu görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dana postu görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında ayı postu görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir