AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek postu görmek

Kahve falında inek postu görmek

Kahve falında inek postu görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında inek postu gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında inek postu görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında koyun postu yüzmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında ayı postu görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz post görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kendisiyle övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz postu görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında post görmek sevilen bir dostun geleceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında tilki postu görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, konforunun artacağına delalet eder.

Kahve falında köpek postu görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir