AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz postu görmek

Kahve falında domuz postu görmek

Kahve falında domuz postu görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz postu gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Kahve falında domuz postu görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplan postu görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dana postu görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koç postu görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan postu görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında kurt postu görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında koyun postu yüzmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayı postu görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir