AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa damla damlatmak

Kahve falında kulağa damla damlatmak

Kahve falında kulağa damla damlatmak kendi işini kurup başına geçeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, yeni adımlar atacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kulağa damla damlatmak gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Kahve falında kulağa damla damlatmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kazancının günden güne düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir damla kan görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damlayan musluk görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evin damlamasını görmek hataların telafi edileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su damlaları görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damla damla kan görmek kolaylık elde edeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur damlası görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir