AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kaç damla kan görmek

Kahve falında bir kaç damla kan görmek

Kahve falında bir kaç damla kan görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine inanılır.

Kahve falında bir kaç damla kan gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Kahve falında bir kaç damla kan görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında kan damlası görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında damlayan kan görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında iki damla kan görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında damla damla kan görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan damlaları görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir damla kan görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kan damlaması görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir