AnaSayfa / Genel / Kahve falında pullu mendil görmek

Kahve falında pullu mendil görmek

Kahve falında pullu mendil görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında pullu mendil gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında pullu mendil görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine tabir olunur.

Kahve falında balık pulu temizlemek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında pullu balık görmek alanında marka bir isim olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pullu yazma görmek emeklerinin karşılığını alacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına tabir olunur.

Kahve falında boncuk pul görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında pul biber almak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında acı pul biber görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah pullu elbise görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir