AnaSayfa / Genel / Kahve falında allı pullu elbise görmek

Kahve falında allı pullu elbise görmek

Kahve falında allı pullu elbise görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, güvensizlik duymaya, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında allı pullu elbise gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında allı pullu elbise görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında siyah pullu elbise görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz pullu elbise giymek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna yorulur.

Kahve falında pullu elbise görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah pullu elbise giymek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pullu elbise görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı pullu elbise giymek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir