AnaSayfa / Genel / Kahve falında pullu balık görmek

Kahve falında pullu balık görmek

Kahve falında pullu balık görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında pullu balık gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Kahve falında büyük pullu balık görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işarettir.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık pulu temizlemek huzurlu bir insan olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında pullu balık görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında balık pulu görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı pullu elbise giymek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pullu elbise giymek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında elbise pulu görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir