AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık pulu görmek

Kahve falında balık pulu görmek

Kahve falında balık pulu görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Kahve falında balık pulu gördüyseniz:

  • Son gülen siz olacaksınız.

Kahve falında balık pulu görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Kahve falında balık pulu temizlemek rakiplerin teker teker alt edileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulur.

Kahve falında pullu balık görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalettir.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük pullu balık görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pul biber almak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında acı pul biber yemek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pul görmek refah içinde olacağına, hastalıkların kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir