AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk pul görmek

Kahve falında boncuk pul görmek

Kahve falında boncuk pul görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, zaferler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk pul gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Kahve falında pul boncuk görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, büyük başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk pul görmek onlara galip geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise pulu görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı pul biber almak haram yollardan mal sahibi olunacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında damga pulu görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı pul görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pul biber almak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pullu yazma görmek tüm parasını kaybedeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir