AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek damı görmek

Kahve falında inek damı görmek

Kahve falında inek damı görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, malında zulüm meydana gelmesine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek damı gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında inek damı görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun damdan düştüğünü görmek umutlarının yarım kalmayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damda olmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton dam görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında damı akan ev görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, maneviyatının çökeceğine yorulur.

Kahve falında dam süpürmek duymadığı sözleri duyacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir