AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın damına çıkmak

Kahve falında binanın damına çıkmak

Kahve falında binanın damına çıkmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında binanın damına çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında binanın damına çıkmak aile hayatının bozulacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalet eder.

Kahve falında bir evin damına çıkmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında caminin damına çıkmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, adının fesada karışacağına işaret eder.

Kahve falında damdan düsmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında inek damı görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında damda olmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damın üstünde olmak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında dam sıvamak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir