AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan dama atlamak

Kahve falında damdan dama atlamak

Kahve falında damdan dama atlamak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, konuşmaz olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, gereken sabrı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damdan dama atlamak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Kahve falında damdan dama atlamak kendisi için isabetli adımlar atacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damdan dama uçmak sorunlarının birken beş olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dama çıktığını görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına yorulur.

Kahve falında bir dama çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dama çıkmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dama çıkmak desteksiz kalacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dama taşı görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir