AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, aradaki buzların eritileceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin damdan düştüğünü görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin damdan düştüğünü görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun damdan düştüğünü görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında damdan düşen birini görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir