AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan düştüğünü görmek

Kahve falında damdan düştüğünü görmek

Kahve falında damdan düştüğünü görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Kahve falında kardeşinin damdan düştüğünü görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, hırpalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin damdan düştüğünü görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun damdan düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek dualarının karşılığını göreceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damdan düşeni görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir