AnaSayfa / Genel / Kahve falında dam çökmesi görmek

Kahve falında dam çökmesi görmek

Kahve falında dam çökmesi görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dam çökmesi gördüyseniz:

  • Belli bir planın, işin ya da projenin en iyi şekilde ilerleyebilmesini sağlayacak faydalı fikirlere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında hayvan damı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında damın aktığını görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dam yıkamak inancını bir kenara atacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin damında oturmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında damdan su aktığını görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkık dam görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin damında olmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dam görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir