AnaSayfa / Genel / Kahve falında damda olmak

Kahve falında damda olmak

Kahve falında damda olmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bol para kazanacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında damda olmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almak yerine üzerinde detaylı şekilde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında bir evin damına çıkmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damın aktığını görmek tersliklerin yoluna gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Kahve falında dam sıvamak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında dam tamir etmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında damda yatmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ev damı görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damdan dama uçmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, zor günlerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir