AnaSayfa / Genel / Kahve falında dama çıktığını görmek

Kahve falında dama çıktığını görmek

Kahve falında dama çıktığını görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dama çıktığını gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Kahve falında dama çıktığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dama çıkmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damdan dama atlamak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında damdan dama uçmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dama taşı görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek dama çıkmak şansının her zaman yaver gideceğine, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir dama çıkmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir