AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dama çıkmak

Kahve falında yüksek dama çıkmak

Kahve falında yüksek dama çıkmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek dama çıkmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında yüksek dama çıkmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında dama çıkmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında bir dama çıkmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında damdan dama uçmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayırlı işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dama taşı görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çıkmaza düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dama çıktığını görmek onun her zaman başında olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işaret eder.

Kahve falında damdan dama atlamak anne baba duası alınacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir