AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dama çıkmak

Kahve falında bir dama çıkmak

Kahve falında bir dama çıkmak yeni bir iş bulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sorunlarının da çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir dama çıkmak gördüyseniz:

  • Çalışkanlığınızdan başarı kazanacaksınız.

Kahve falında bir dama çıkmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek dama çıkmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak çok zor bir duruma düşeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dama çıkmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dama taşı görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dama çıktığını görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında damdan dama atlamak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında damdan dama uçmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir