AnaSayfa / Genel / Kahve falında dama taşı görmek

Kahve falında dama taşı görmek

Kahve falında dama taşı görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, durgun giden işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında dama taşı gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Kahve falında dama taşı görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Kahve falında dama çıkmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında damdan dama uçmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında damdan dama atlamak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dama çıktığını görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir dama çıkmak insanların yolunu aydınlatacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek dama çıkmak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir