AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenle dama çıkmak

Kahve falında merdivenle dama çıkmak

Kahve falında merdivenle dama çıkmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında bir dama çıkmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek dama çıkmak kederinin dağılacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında dama çıkmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Kahve falında damdan dama uçmak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dama taşı görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında damdan dama atlamak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet eder.

Kahve falında dama çıktığını görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir