AnaSayfa / Genel / Kahve falında damatlık giyen birini görmek

Kahve falında damatlık giyen birini görmek

Kahve falında damatlık giyen birini görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında damatlık giyen birini gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Kahve falında kendini damat olarak görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi damatlıkla görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında damadının evlendiğini görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, işinde dar boğaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek çok büyük bir mutluluk duyacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında iki gelin iki damat görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir