AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki gelin iki damat görmek

Kahve falında iki gelin iki damat görmek

Kahve falında iki gelin iki damat görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında iki gelin iki damat gördüyseniz:

  • Her ne kadar eğilimler veya üzerinize uygulanan baskı nedeniyle işleri daha da karmaşık hale getirme veya daha fazla görev üstlenme niyetinde olsanız da, bazı işleri basitleştirmek veya iş bölümü yapmak için yeni yollar bulmalısınız.

Kahve falında çok gelin ve damat görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına inanılır.

Kahve falında birçok gelin ve damat görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damatlar görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işarettir.

Kahve falında damat gelin görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kazancının katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu gelin ve damat görmek yeni iş kollarına girileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında gelin ve damat görmek güvensizlik duymaya, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında birçok gelin damat görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir