AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı gelin damat görmek

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, kazancının iki kat artacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı gelin damat gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeylere şans tanımalı ya da yer açmalısınız.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında gelin ve damatlar görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında falda gelin damat görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sağlığından olacağına delalettir.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında gelin ve damadı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü gelin damat görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damat gelin görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir