AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini damat olarak görmek

Kahve falında kendini damat olarak görmek

Kahve falında kendini damat olarak görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işarettir.

Kahve falında kendini damat olarak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Kahve falında tanıdığın birini damat görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Kahve falında falda gelin damat görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini damat görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında damadın yüzünü görmemek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını damat görmek acı veren durumların vuku bulacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir