AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat adayları görmek

Kahve falında damat adayları görmek

Kahve falında damat adayları görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında damat adayları gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmeyen detayları veya bilgileri görmezden gelebilirsiniz.

Kahve falında eski damat adayını görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine yorulur.

Kahve falında damat adayını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında damat adayları görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında damat adayı görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koca adayı görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Kahve falında sevgili adayı görmek kırılan kalbin onarılacağına, emrinde insan çalıştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eş adayı görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında milletvekili adayı olmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, üzüntü duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir