AnaSayfa / Genel / Kahve falında damattan para almak

Kahve falında damattan para almak

Kahve falında damattan para almak çok mutlu edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, maddi imkânlarının artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında damattan para almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Kahve falında damattan para almak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine yorulur.

Kahve falında damada para takmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı damat görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında düğün damat görmek üzüntülerinin sona ereceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında damadın ailesini görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni damat görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında damadını ölmüş görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir