AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini damat olarak görmek

Kahve falında kardeşini damat olarak görmek

Kahve falında kardeşini damat olarak görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini damat olarak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kardeşini damat olarak görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Kahve falında ölü damat görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin damat olduğunu görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz damatlık görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin adamı damatlıkla görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine tabir olunur.

Kahve falında damadı olduğunu görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, rahatsızlık vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir