AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki gelin iki damat görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin ve damadı görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, maceralara atılacağına işaret eder.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü gelin damat görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, hayatını yoluna koymaya delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine delalettir.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında falda gelin damat görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir