AnaSayfa / Genel / Kahve falında damada kına yakmak

Kahve falında damada kına yakmak

Kahve falında damada kına yakmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damada kına yakmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Kahve falında damada kına yakmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birine kına yakmak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ele kına yakmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başa kına yakmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağa kına yakmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına yakmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir