AnaSayfa / Genel / Kahve falında damardan kan aktığını görmek

Kahve falında damardan kan aktığını görmek

Kahve falında damardan kan aktığını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, refahının ve varlığının artacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hanenizde bolluk olacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında damardan kan aktığını gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında damardan kan aktığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında damardan kan aldırmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalettir.

Kahve falında kan damarı görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında damardan kan almak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan ve damar görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damardan kan vermek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak damarı görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şah damarını kesmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir