AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan damarı görmek

Kahve falında kan damarı görmek

Kahve falında kan damarı görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, ağız tadına kavuşacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kan damarı gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Kahve falında damardan kan vermek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında kan damarı görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kan ve damar görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında damardan kan almak kazanç kapılarının açılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damardan kan aldırmak insanlarla iç içe olacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında damardan kan aktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılcal damar görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil damar görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir