AnaSayfa / Genel / Kahve falında şah damarını görmek

Kahve falında şah damarını görmek

Kahve falında şah damarını görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında şah damarını gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında şah damarı görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şah damarını kesmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında şah damarından vurulmak Allah katında güzel mükafatlar almasına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında şah damarını görmek işlerinin yolunda gideceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahlanmış ata binmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atla şaha kalkmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir