AnaSayfa / Genel / Kahve falında şah damarı görmek

Kahve falında şah damarı görmek

Kahve falında şah damarı görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, işlerin düzene gireceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, asla yüksünmeyeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında şah damarı gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında şah damarını görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında şah damarı görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında şah damarından vurulmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şah damarını kesmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret eder.

Kahve falında şahadet getirmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına inanılır.

Kahve falında şahadet getirerek ölmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir